Si estàs d'acord amb les idees del Front Cívic, i creus que has de participar d'alguna manera activa en el creiximent del mateix, i així donar més força a la majoria, pots omplir el formulari de contacte.

Si penses que pots col·laborar concretament en un dels grups existents pots enviar un correu electrònic a la comissió en la que pots sentir-te més cómode.

Aquí la llista dels grups de treball creats fins al moment, amb els correus de cada un:

  • Comissió de Comunicació. Té com a finalitat  difondre, traslladar i comunicar el missatge i les activitats del Front Cívic a través d'un estil i una imatge clares i amenes. Crea i difon missatges aportant idees i donant suport les propostes programàtiques. Serveix d'una banda per exposar davant del públic l'ideari i les accions pròpies del Front Cívic, i de l'altra funciona com a mitjà de comunicació interna (publicant actes, reunions de coordinadora, fòrum, etc.).
   Responsables provisional de la Comissió: Eva  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

  • Comissió de Programa i Formació. Té com a finalitat promoure l'elaboració de propostes programàtiques i la seva l'elaboració col•lectiva. A més s'encarrega de plantejar propostes formatives que, tant pel seu contingut com per la seva metodologia, facilitin a tots els homes i dones del Front Cívic la participació en la construcció col•lectiva de coneixements per tal de divulgar de la manera millor i més àmplia el Programa del Front Cívic al conjunt de la Majoria Social.
   Responsables provisionals de la Comissió: Pere Rojas. Ramon Franquesa Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

  • Comissió Organització i Finances. Té com a finalitat coordinar els recursos operatius centrals del Front Cívic de Catalunya per assegurar el desenvolupament de la seva activitat, en especial aquelles que no puguin ser abordades pels territoris individuals o per la resta de comissions existents, actuant com a catalitzador de les iniciatives convocades en nom de l’organització central. La Comissió manté la base de dades d'adherits i articulà l'extensió i organització territorial del Front Cívic a Catalunya. També gestiona els ingressos i despeses  del front cívic, busca recursos pel seu finançament per tal d'assegurar el funcionament del Front. Per suposat accepta tota col•laboració al seu compte bancari a Triodos Bank, que és la següent: 1491 0001 28 2041270212.
   Responsables provisionals de la Comissió: Dario Cozar, Clara Rivas Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 • Comissió Front i Societat. Te com a finalitat aportar propostes d'accions socials i mobilitzacions per estendre el FCC; coordinar-se a nivell d'Estat, per assegurar la participació de Catalunya en el procés constituent el Front Cívic, Coordinar contactes amb d'altres organitzacions catalanes per establir relacions o per la celebració d’actes o iniciatives unitàries i projectar la imatge publica del Front en l'àmbit de Catalunya a través dels seus portaveus.
  Responsable provisional de la Comissió: Diosdado Toledano. Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.