Benvolguts/des amics/es

La tramitació de la proposta de llei de la Renda Garantida de Ciutadania, després d'una llarga marxa en què s'han superat nombrosos obstacles i maniobres dilatòries, es troba en un moment decisiu de la seva tramitació.

El nostre objectiu és que s'aprovi la llei amb un contingut satisfactori abans de finalitzar 2016 perquè pugui aplicar-se en 2017, tal com es va aprovar en una recent resolució del Parlament.

A més, exigim que aquesta llei compti amb la deguda partida en els pressupostos

que haurà de debatre al Parlament en les pròximes setmanes.

Som conscients que per superar els últims obstacles hem de mobilitzar l'opinió pública perquè s'uneixi a aquestes exigències al Parlament.

Per això la Comissió Promotora hem anunciat la realització d'un dejuni de tres dies de durada, i que s'iniciarà tres dies abans del primer Ple del Parlament que debatrà sobre els pressupostos. Al tercer dia aixecarem el dejuni per dirigir-nos i concentrar-nos davant el Parlament. Informarem degudament de les dates concretes quant disposem de la data de l'esmentat Ple.

Estem fent les gestions per realitzar el dejuni a la Plaça de Sant Jaume, per la qual cosa les persones participants hauran de muntar les tendes adequades.

Per aquesta Carta us convidem a participar en el dejuni indicant Nom i cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic, així com el nombre de dies que estareu de dejuni.

Les vostres dades heu de comunicar-los al següent email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Tel de contacte: 661390670

Podeu participar en la preparació del dejuni assistint a les reunions de la Comissió Promotora cada dijous a la tarda a partir de les 17 hores al local de Confavc, Carrer Doctor Aiguadé nº 18 (prop metro Barceloneta línia de metro IV - groga).

Comptem amb el vostre suport, participació i solidaritat.

¡Rescatem les persones!

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 

 

COMUNICACIÓN SOBRE LA PREPARACIÓN DEL AYUNO EN APOYO DE LA APROBACIÓN EN 2016 DE LA PROPUESTA DE LEY DE LA RENTA GARANTIZADA DE CIUDADANÍA

Queridos/as amigos/as

La tramitación de la propuesta de ley de la Renta Garantizada de Ciudadanía, después de una larga marcha en que se han superado numerosos obstáculos y maniobras dilatorias, se encuentra en un momento decisivo de su tramitación.

Nuestro objetivo es que se apruebe la ley con un contenido satisfactorio antes de finalizar 2016 para que pueda aplicarse en 2017, tal como se aprobó en una reciente resolución del Parlament.

Además, exigimos que LOGOesta ley cuente con la debida partida en los presupuestos que tendrá que debatir el Parlament en las próximas semanas.

Somos conscientes que para superar los últimos obstáculos debemos movilizar la opinión pública para que se una a estas exigencias al Parlament.

Por ello la Comisión Promotora hemos anunciado la realización de un ayuno de tres días de duración, y que se iniciará tres días antes del primer Pleno del Parlament que debatirá sobre los presupuestos. Al tercer día levantaremos el ayuno para dirigirnos y concentrarnos ante el Parlament. Informaremos debidamente de las fechas concretas en cuanto dispongamos de la fecha de dicho Pleno.

Estamos haciendo las gestiones para realizar el ayuno en la Plaza de Sant Jaume, para lo cual las personas participantes deberán montar las tiendas adecuadas.

Por esta Carta os invitamos a participar en el ayuno indicando Nombre y apellidos, teléfono de contacto y email, así como el número de días que estaréis de ayuno.

Vuestros datos debéis comunicarlos al siguiente email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Tel de contacto: 661390670

Podéis participar en la preparación del ayuno asistiendo a las reuniones de la Comisión Promotora cada jueves por la tarde a partir de las 17 horas en el local de Confavc, Calle Doctor Aiguadé nº 18 (cerca metro Barceloneta lÍnea de Metro IV - amarilla)

Contamos con vuestro apoyo, participación y solidaridad

¡Rescatemos las personas!

Comisión Promotora Renta Garantizada de Ciudadanía