Dissabte 8 d'octubre. Participar com Marea de marees amb les pancartes i samarretes en la Marxa de Mataró a Barcelona. Punt d'incorporació a les 15 hores a Badalona, plaça Pompeu Fabra, cantonada Avinguda Martin Pujol. Estació de Metro Pompeu Fabra.
- Dissabte 15 d'octubre, a les 17 hores. Participar com Marea de marees amb les pancartes i samarretes a la cadena humana pel No a l'TTIP i Ceta. Punt d'incorporació de les Marees davant oficines APPLE, cantonada Pl. Catalunya amb Passeig de Gràcia.
Propera reunió de Marea de marees: 18 d'octubre, a les 16:30 h. a Calàbria 66 (pendent de confirmar)
(Castellano)
Convocatorias de apoyo de la Mareas de mareas: Rogamos amplia difusión y participación
-         Sábado 8 de octubre. Participar como Marea de mareas con las pancartas y camisetas en la Marcha de Mataró a Barcelona. Punto de incorporación a las 15 horas en Badalona, plaza Pompeu Fabra, esquina Avenida Martin Pujol. Estación de Metro Pompeu Fabra.


-         Sábado 15 de octubre, a las 17 horas. Participar como Marea de mareas con las pancartas y camisetas en la cadena humana por el No al TTIP y Ceta. Punto de incorporación de las Mareas delante oficinas APPLE, esquina Pza. Catalunya con Paseo de Gracia.

Próxima reunión de Marea de Mareas: 18 de octubre, a las 16:30 h. en Calabria 66 (pendiente confirmar)