Continuant amb el rebuig a la privatització de la sanitat pública, en aquests moments en que etàn en debat els pressupostos de la Generalitat de Catalunya, el Sicom ha preparat aquest video per denunciar els negocis entorn l’Hospital del Mar i abundar en els motius pels quals la sanitat pública ha de ser 100% pública.

Prou negoci a la sanitat pública.
Els Estatuts no es toquen. Cap activitat privada a la sanitat pública. Concentració a l'Hospital del Mar, Barcelona 25/5/2016.
La Marea Blanca de Catalunya alertada davant de la possible modificació dels actuals Estatuts del Consorci Parc Salut Mar convida a totes les veïnes i veïns així com a tots els treballadors i treballadores del Consorci Parc Salut Mar, i al conjunt de col.lectius i entitats que defensen la sanitat pública a manifestar la seva oposició a les modificacions plantejades.

Sent plenament conscients de l’aturada verificada aquest dilluns per part de l’Ajuntament de Barcelona en relació a la proposta formulada, volem fer saber que els moviments estarem disposats a mobilitzar-nos tant per les agressions que pateixi la sanitat pública com per a donar suport a aquelles administracions en la defensa del caràcter 100 % públic del serveis sanitaris.

Les modificacions formulades plantegen entre altres qüestions la possible entrada en un Consorci fins ara 100% públic del sector privat, encobrint per tant una privatització dels recursos públics destinats a un servei públic fonamental com es la sanitat.
Més info:http://www.mareablanca.cat/prou-negoc...