DOMINGO 25 de OCTUBRE de 2015, a las 11:30h, el abogado del Col·lectiu Ronda Miguel Arenas hablará sobre "Pensions: misèria i discriminació" dentro del amplio programa de la IV edición de la FIRA D'ECONOMIA SOLIDÀRIA, que se celebra en el RECINTO FABRIL FABRA I COATS de SANT ANDREU (Metro L1 Sant Andreu).

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc. És un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català.

http://www.firaesc.org

Assemblea "SALVEM LES PENSIONS" de Sants
Telèfon: 688 228 238 / Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Blog: salvemlespensions.wordpress.com
Twitter: @Salvempensions

Facebook:www.facebook.com/AssambleaSalvemLesPensions